„Miért lenne rá szükségünk? Hiszen a mai telefonok már olyan szép képeket csinálnak...”


- merülhet fel a kérdés. Ez így igaz, és félreértés ne essék, abszolút támogatom, hogy örökítsetek meg minél több pillanatot házilag is! Viszont tudok pár okot, hogy miért érdemes időnként ellátogatni egy profi fotóshoz, akinek szinte minden gondolatát a szerelmetek megörökítése tölti be!


1.Az én fényképezőmön keresztül máshogy mutattok!

Ahogy az előbb is említettem, egy olyan személynek, mint például én, tényleg elég sokat forog az agya a fotózás körül. "Milyen helyszínt ajánljak? Milyen bemelegítő feladatokat írjak össze? Vajon egy emelős pózt meg tudunk oldani?" És még sorolhatnám az ezeregy kérdést és ötletet, amik a nap bármely - néha irtó fura - pillanatában a fejemben keringenek.

Aki pedig ennyit agyal, sok ötlete lesz! Némely izgalmas feladatot/pózt már begyakoroltam más párokkal, így gördülékenyebben megy minden és megkíméllek titeket a kínosan kamerába mosolygós beállításoktól is. Nektek csak jól kell érezni magatokat, én elvégzem a többi feladatot! :) Higgyétek el, csodaszépek lesztek a képeken, pont ahogyan én látlak titeket!

2. Minőségi váltás

Abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy a minőség egyáltalán nem elhanyagolható szempont. Egészen sok mindent fel tudnék itt sorolni: a felbontást, egyéb technikai adottságokat, de inkább a szolgáltatás minőségét emelném ki. Hiszen egy fotózás alkalmával csak rátok koncentrálok, a ti igényeitek kerülnek az előtérbe. Megkaptok minden szükséges információt és útmutatást az öltözködéshez, frizurához, helyszínválasztáshoz (és még sorolhatnám), hogy a végeredmény olyan lehessen, mint amilyenre igazán vágytok.

Nem utolsó sorban a profi képekből csodás, kézzel fogható albumot készíthettek, ami valljuk be, soha nem megy ki a divatból!

3. Igazi élmény!

Ez az egyik legütősebb indokom. Ne úgy képzeljétek el a fotózást, hogy csendben pakollak titeket jobbról balra vagy éppen fordítva! Beszélgetünk, nevetünk és mindenféle romantikus, vagy éppen vicces feladatot csinálunk. Az én célom az, hogy őszinte pillanatokat örökítsek meg, amikre szívesen emlékeztek majd vissza, így minden erőmmel azon leszek, hogy jó hangulatot biztosítsak! Legyen élmény a fotózás mindannyiunknak! :)

4. Időkapszula

Bár egy selfie szuper egy kirándulás alkalmával, nem minden esetben a legjobb választás a mobilos pillanatkép. (Plusz hátrány, ha az ember párja utálja ezeket a tevékenységeket...) Évek multán már maga a fotózás napjának emléke is jóleső érzéseket hozhat vissza, de a fényképek láttán egész biztosan elkap majd titeket a nosztalgikus hangulat. Csodás érzéseket, életszakaszokat örökítünk meg egy ilyen jellegű fotózás alkalmával, amelyekre egyszerűen érdemes visszaemlékezni!

5. Őszinte érzelmek

Sokszor azért féltek belevágni egy fotózásba, mert nem tudtok pózolni, nem vagytok fotogének ráadásul még teljesen zavarban is vagytok már a gondolattól is, hogy fényképező elé álljatok.

Az az igazság, hogy ezt teljesen átérzem, szerintem én érzem magam a világon a legkellemetlenebbül, ha valaki le akar fotózni. Pontosan ezért ismerem az ellenszert! :D

Ezért fogunk futni, játszani, forogni, nevetni! (Azért az edzést ne mondjátok le, annyira nem lesz kemény!) Még akarva sem fogjátok tudni elrejteni az őszinte érzéseiteket: hiszen a szerelmetek szemébe néztek, egymásra nevettek, egymáshoz értek, minden jön magától!

Összegzésként

azt tudom mondani, hogy vágjatok bele! Tényleg! Ezt nem fogjátok megbánni. Lesz jókedv, nevetés és csak a hab a tortán, hogy rengeteg csodás képpel és emlékkel gazdagodtok!

Minket meggyőztél, szeretnénk benevezni egy fotózásra!


Follow me on Instagram
@evaarvaiphoto

Szerelem. Emlékek. Kalandok.

Fotózás azoknak, akik szeretnek nosztalgiázni

Vegyük fel a kapcsolatot!
01/02
01/02

Ha emlékezni szeretnél...

Szerelem. Emlékek. Kalandok.

Írj nekem!
02/02
02/02