Szeretnétek valódi pillanatokat viszontlátni a nagy napotokról? Válogassatok a csomagajánlatok közül!MIKRO


Kisebb esküvőt terveztek? Ennél a csomagnál a hangsúly a szertartás, a kreatív fotózás, és a csoportképek megörökítésén lesz.


~ 4 óra rendelkezésre állás

~ min. 150 szerkesztett kép

- 50 % kedvezmény jegyes fotózásra


170.000 Ft-tól

MEDIUM


Ha rövidebb napot terveztek vagy valamelyik általános programpontot már nem szeretnétek képekbe zárni, ez lehet a megfelelő csomag.


~ 8 óra rendelkezésre állás

~ min. 400 szerkesztett kép

- 50 % kedvezmény jegyes fotózásra


280.000 Ft-tól

MAXI


Szeretnétek az egész csodás napotok megörökíteni, beleértve a készülődést és a bulit is? Akkor a maxi csomag az ideális választás!


~ 12 óra rendelkezésre állás

~ min. 600 szerkesztett kép

- 50 % kedvezmény jegyes fotózásra


360.000 Ft-tól

MIKRO ESKÜVŐK


Szerintem fantasztikusak azok az esküvők is, amik a polgáresteri hivatalokban köttetnek vagy nagyon szűk körben egy számotokra fontos helyszínen! Igenis érdemes megörkíteni őket, akkor is, ha nem több száz vendég és éjfélig tartó party szerepel a terveitek között. Legyen szó egy egyszerű polgári szertartásról, vagy egy erdei ceremóniáról kreatív fotózással/kis ebéddel megspékelve, októbertől áprilisig hétvégi napokon is, a főszenzonban pedig hétköznapi napokon több, mint szívesen vállalom ezeknek a csodás, családias méretű, meghitt mikro esküvőknek fotózását is!

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

KONZULTÁCIÓK

Minden esküvői foglalás esetén találkozunk személyesen vagy valamelyik online platformon, hogy megismerjük egymást, illetve hogy át tudjuk beszélni az elképzeléseiteket, később pedig a forgatókönyvet.:)

UTAZÁSI KÖLTSÉG

Kecskemét 40 km-es körzetén kívül eső helyszíneknél extra utazási költséggel kell számolnotok.Fontos, hogy Kecskemét 90 km-es körzeténél messzebre eső helyszíneken csak 6 órán felüli rendelkezésre állás esetén tudom, elvállalni az esküvőtök megörökítését.

JEGYES FOTÓZÁS

Ha én fotózom az esküvőtöket, 50% kedvezményt kaptok a jegyesfotózásotokból!:)

Ebben az esetben a basic, illetve extra csomagjaim közül tudtok választani.

FOGLALÓ ÉS SZERZŐDÉS

- A választott időpont az előleg (30%) átadását követően lesz hivatalosan foglalt. Előleg és aláírt szerződés nélkül sajnos nem tudok dátumokat “megtartani”.

A KÉPEK ÁTADÁSA

- A szerkesztett fényképeket online galériában adom át social méretekben és az előhíváshoz szükséges nagyfelbontásban a szerződésbe foglalt 60 napon belül.


- Ha viszont szeretnétek meggyorsítani ezt a folyamatot, válaszhatjátok a gyorsított átadás opciót is, így a ti sorozatotok fog előtérbe kerülni és 2 héten belül a postaládátokban landolni.


ÁR: 55.000 Ft

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Extra előzetes

40.000 FT

Szeretnétek 72 órán belül egy 50 képes előzetes látni a nagy napotokról (a csomagokba foglalt 10 darbos helyett), amit már azonnal tudtok posztolni és nyomtatni is? Az esküvőtök minden fontos napirendi pontjából választok fényképeket, hogy a teljes, boldog eseményt lefedő mini galériát adhassak át nektek.Gyorsított átadás (2 hét)

55.000

Az esküvői szezonban a galériák átadása 60 napos határidővel történik. Ha viszont szeretnének megsürgetni a folyamatokat, választhatjátok ezt a lehetőséget, így a ti sorozatotok fog előtérbe kerülni.

ELŐZETES GALÉRIA

Hogy senki se izguljon annyira a végeredmény miatt, 72 órán belül átadok nektek egy 10 fotóból álló előzetes a nagy napotokról (social media méretekben).


Ha nem érzitek elégnek ezt a fényképmennyiséget. extra ajánlatként választhattok bővített előzetes galériát is (40.000 Ft).


Így egy 50 képes előzetest kaptok (a csomagokba foglalt 10 darbos helyett), amit már azonnal tudtok posztolni és nyomtatni is! Az esküvőtök minden fontos napirendi pontjából választok fényképeket, hogy a teljes, boldog eseményt lefedő mini galériát adhassak át nektek.

NYERS FÁJLOK

A képeket kizárólag gondosan szerkesztve kapjátok meg a portfóliómból megismert stílusban. A nyers, félkész, színtelen-szagtalan, hatalmas méretű és csak speciálisan megnyitható fotókat nem adom át, hiszen azért választottatok engem, mert tetszik a komplex szolgáltatásom: a látásmódom, ahogyan fotózok és ahogyan szerkesztek.:)


Én lehetek az ideális fotósotok, ha


  • valami lazára, mégis elegánsra vágytok
  • őrülten szerelmesek vagytok és ezt nem is titkoljátok
  • szeretitek a színeket, de inkább a visszafogottabb formájukban
  • az a tervetek, hogy igazán élvezni fogjátok az esküvőtök napját
  • inkább rendhagyó, modern esküvőben gondolkoztok
  • nem szerettek kínosan a kamerába vigyorogva pózolni
  • imádtok nevetni
  • irtóztok a székszoknyától.

LOVE STORIES

1 / 3

1 / 3

Szőke-Mészáros Melinda - enlaced.hu


Évivel eddig kétszer volt szerencsém fotózni. Fantasztikus fotós, akinek rendkívül jó érzéke van az emberek valódi énjének megörökítésére. Nemcsak képeket készít, hanem valódi élménnyé teszi a fotózást. A Vicces és laza stílusa segít az embernek ellazulni, így a végeredmény mindenki számára maradandó lesz. Jó szívvel ajánlom Évit bárkinek, legyen szó portré, jegyes-, családi, esküvői fotózásról.

1 / 3

Mészáros-Fridrich Fruzsina 


A legnagyobb szívvel ajánlom Évit! Kedves, rugalmas, figyelmes, a fotózás nagyon jó hangulatban telt, nem feszengtünk, mindenre odafigyelt! Mindenkinek ilyen fotózást/fotóst kívánok a nagy napra! A fotók láttàn pedig elállt a szavunk! Imádtuk, hogy tele van az album pillanatképekkel, és nem a tökéletesre beállított pozíciók, amin kötelezően mosolygunk! Imádtuk, köszönjük a munkád!

1 / 3

vámos piri


Imádtuk minden percét! Nem tartozunk a legfotogénebb emberek közé, legalábbis eddig így gondoltuk.. de ezek szerint a titok nyitja a jó fotósban rejlik! Úgy gondolom, mi megtaláltuk a legprofibbat, akivel szinte elrepült a másfél óra, ami alatt rengeteg komfortzónánkon kívül eső kép készült. Évinek sikerült elérnie, hogy egyáltalán ne érezzük magunkat kellemetlenül és egy jó hangulatú, vidám emlékként maradjon meg bennünk ez a fotózás! Ha egy kedves, maximalista, munkájára igényes fotóssal szeretnél együtt dolgozni, tiszta szívünkből ajánljuk Őt!

Nézz körül az Instagramon is!
@evaarvaiphoto