páros fotózás estén mindkettőtöké.:)

Mesélj egy kicsit magadról/magatokról, és persze a fotózással kapcsolatos elképzelésekről/vágyakról (helyszín, téma, bármi, ami eszedbe jut)! (Az se baj, ha nincs ilyen, majd kitaláljuk együtt! :)

Mi a következő lépés?

A tervezés

lépés 01

A tervezés

lépés 01

Miután elküldtétek az üzenetet, én felveszem veletek a kapcsolatot e-mailben. Megbeszéljük az elképzeléseket, az időpontot és a helyszín igényeket. Aláírjuk a szerződést és minden részletet kidolgozunk!

A fotózás

lépés 02

Lifestyle páros fotózás - evaarvaiphoto

A fotózás

lépés 02

A fótózás napja egy szuper élmény lesz. Mivel mindent előre megtervezünk, nincs más dolgotok, mint szórakozni, élvezni minden pillanatot és önmagatokat adni!

Az emlékek

lépés 03

Az emlékek

lépés 03

Pár napon belül kaptok egy kis ízelítőt a sorozatotokból, hogy lássátok, milyen szuperek voltatok. Ezek után 3 héten belül átadom nektek az összes igazán jól sikerült fényképet!

"A fényképekben azt szeretem, hogy örökre eltűnt, reprodukálni lehetetlen pillanatot rögzítenek."

Karl Lagerfeld

GY.I.K.

Mennyi idő, mire megkapjuk a fényképeket?

3 héten belül átadom nektek a szerkesztett fényképeket, de hogy addig se aggódjatok az eredményen, 72 órán belül küldök nektek egy kis előzetes!:)

CSAK AZ OLDALON EMLÍTETT TÉMÁKBAN FOTÓZOL?

Ezek tartoznak a fő profilomba, de külön megkeresésre el szoktam vállalni családi, brand és rendezvény fotózást is. Elég nyitott vagyok, így ezeken felül is beszélhetünk a neked érdekes opciókról.:)

Milyen lesz a retusálás?

Természetes! Csak az tűnik el, aminek nincs ott helye, ami magától is elmúlna/begyógyulna (pattanás, horzsolás). Nem végzek "plasztikai műtéteket", így fokozottan érdemes odafigyelni az előnyös öltözékre.:)
Inkább a színek finomhangolására koncentrálok, ami sokat számít a megfelelő hangulat kialakításában.:)

Mit vegyünk fel?

Olyat, amiben igazán jól érzitek magatokat! Higgyétek el, a magabiztosság fog a legjobban mutatni a fotókon. Ha konkrétabban belemegyünk, akkor azt javaslom, hogy kerüljétek az erős és neon színeket, illetve a logózott, különböző mintás darabokat. Összeöltözhettek, de ne egy színbe, inkább egy szín különböző árnyalataiba. "A kevesebb, néha több" elve határozottan érvényesül a fényképek esetében, hiszen egy nagyon színes, mintás öltözet könnyen elterelheti a hangsúlyt a fő témáról: rólatok.:) De ne aggódjatok, részletes útmutatót kaptok minden esetben, ami erre a kérdésre is tartalmazza a választ!

MEGKAPJUK A NYERS FÁJLOKAT?

Nem. A képeket gondosan szerkesztve kapjátok meg a portfóliómból megismert stílusban. Hiszen azért választottatok engem, mert tetszik a látásmódom: ahogyan fotózok és ahogyan szerkesztek. Félkész, színtelen-szagtalan fotókat így természetesen nem adok át.:)

Kövess az Instagramon is!
@evaarvaiphoto