ismerj meg egy kicsit

Mielőtt személyesen is találkoznánk


Évi vagyok, 28 éves, és a legkedvesebb időtöltésem a szerelmes pillanatok megörökítése. Van egy csodás férjem és egy drága kisbabám, akik gyakran elkísérnek a távolabbi fotózási helyszínekre.


Én tényleg hiszek az őszinte szerelemben! Minden vágyam, hogy megörökíthessem, mások is így éreznek ezzel kapcsolatban. Szeretnék a pillanatokból emlékeket készíteni, hogy később boldog nosztalgiával repítsenek vissza titeket a múltba!

Én nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, csak annyira, mint minden korombeli, aki anno az osztálykiránduláson lelkesen kattingatott a kis digitális gépével.


Viszont pár éve, amikor otthon volt a kisbabámmal, jött egy sugallat a semmiből (ki tudja honnan és hogyan), amikor éppen a leginkább szüksége volt rá a lelkemnek.  Nagyon érdekes, de rögtön tudtam, hogy mit és milyen stílusban szeretnék majd fotózni, szóval bele is vágtam a dologba. És igen... ez megváltoztatta az egész életem.

 

Nagyon szeretek nevetni, beszélgetni, rögtön érzem, ha valakivel egy hullámhosszon vagyunk. Elég szenvedélyes ember vagyok, azt hiszem, ez előnyömre is válik a fotózásnál! Imádom az olyan párokat, akik nem vetik el az elvemültnek tűnő ötleteimet sem.

Odáig vagyok a részletekért, a jelentéktelennek tűnő, apró pillanatokat szabályosan vadászom!

 

A szerkesztési stílusomat többek között az analóg fényképek hangulata inspirálja, ez adja az extra varázslatot az alapvetően valósághoz hű színpalettámhoz.

1 / 3

1 / 3

Szőke-Mészáros Melinda - enlaced.hu


Évivel eddig kétszer volt szerencsém fotózni. Fantasztikus fotós, akinek rendkívül jó érzéke van az emberek valódi énjének megörökítésére. Nemcsak képeket készít, hanem valódi élménnyé teszi a fotózást. A Vicces és laza stílusa segít az embernek ellazulni, így a végeredmény mindenki számára maradandó lesz. Jó szívvel ajánlom Évit bárkinek, legyen szó portré, jegyes-, vagy esküvői fotózásról.

1 / 3

Mészáros-Fridrich Fruzsina 


A legnagyobb szívvel ajánlom Évit! Kedves, rugalmas, figyelmes, a fotózás nagyon jó hangulatban telt, nem feszengtünk, mindenre odafigyelt! Mindenkinek ilyen fotózást/fotóst kívánok a nagy napra! A fotók láttàn pedig elállt a szavunk! Imádtuk, hogy tele van az album pillanatképekkel, és nem a tökéletesre beállított pozíciók, amin kötelezően mosolygunk! Imádtuk, köszönjük a munkád!

1 / 3

vámos piri


Nem tartozunk a legfotogénebb emberek közé, legalábbis eddig így gondoltuk.. de ezek szerint a titok nyitja a jó fotósban rejlik! Úgy gondolom, mi megtaláltuk a legprofibbat, akivel szinte elrepült a másfél óra. Évinek sikerült elérnie, hogy egyáltalán ne érezzük magunkat kellemetlenül és egy jó hangulatú, vidám emlékként maradjon meg bennünk ez a fotózás! Ha egy kedves, munkájára igényes fotóssal szeretnél együtt dolgozni, tiszta szívünkből ajánljuk Őt!

Úgy érzed, egyezik az ízlésünk?

Ha igen, kezdjünk el még ma ötletelni!