Miért nevezzetek be egy jegyesfotózásra?


Az esküvőszervezés során rengeteg részletre kell odafigyelni, hogy a nagy napon minden a terv szerint alakulhasson. Az egyik olyan pont, ami könnyen háttérbe szorulhat, de mégis hatalmas értéket hordoz magában, az a jegyesfotózás. Miért érdemes ezt az alkalmat megragadni? Hogyan segíthet ez a nagy napra való felkészülésben? Ebben a bejegyzésben összeszedtem mindent, ami alátámasztja, hogy miért is érdemes belevágni egy jegyesfotózásba is az esküvőtök előtt!

Intim pillanatok megörökítése

A jegyesfotózás egy olyan alkalom, amikor csak ti ketten vagytok a középpontban. Az öröm, a boldogság és a szeretet csak úgy sugárzik a képekről, és ezek a fotók örökké emlékeztetni fognak benneteket arra az időszakra, amikor még csak a nagy napra készültetek.


Ismerkedés a fotóssal

A jegyesfotózás egyfajta próbafotózás is lehet a nagy napra. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerkedjetek a kiválasztott fotóssal, megtapasztaljátok, hogyan dolgozik, és közösen alkossatok egy olyan légkört, amiben jól érzitek magatokat. Ez segít abban, hogy az esküvő napján már ne érezzétek zavarban magatokat a fotózáskor, hiszen már ismeritek a folyamatot és a fotós sem lesz idegen a számotokra.


Rutin a kamera előtt

Ha nem szoktatok rendszeresen fényképezőgép előtt állni, könnyen rástresszelhettek az esküvői fotózásra. A jegyesfotózás lehetőséget ad arra, hogy megszokjátok a kamera jelenlétét, és kényelmesebben érezzétek magatokat a saját bőrötökben a fényképezés során. Ezáltal a nagy napon természetesebben tudtok majd viselkedni a fotós előtt, és a képeken is az igazi énetek tükröződik majd.


Személyre szabott meghívók és dekorációk

A jegyesfotózás során készült képeket sokféleképpen felhasználhatjátok az esküvői meghívók, köszöntőajándékok és dekorációk tervezéséhez. Kata és Máté például egy cuki vendégkönyvhöz és egy fotófalhoz használta fel a jegyes sorozatuk pár fényképét, amivel még egyedibbé és személyre szabottabbá tették a dekorációt.


Kata és Máté esküvőjén helyet kapott egy szelet a múltból.

Kikapcsolódás a nagy készülődés közben


Az esküvőszervezés sokszor stresszes lehet, és könnyen elsodródtok a részletek sűrűjében. A jegyesfotózás egy kellemes kikapcsolódást jelenthet a készülődés közben, a fotózás során felfrissülhettek és egy kicsit még egymásra is tudtok koncentrálni.


Összességében a jegyesfotózás egy olyan különleges alkalom, ami sokat hozzátehet az „esküvői élményetekhez”. Nem csupán szép képek készülnek, hanem olyan emlékek, amik örökké veletek maradnak, amik újra és újra felidézik a nagy nap előtti izgalmat és boldogságot. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, és élvezzétek ki a jegyesfotózás varázsát!


Kedves szavak

Nem tudunk elégszer hálát adni Évinek! Őszintén megmondom, hogy elég nagy kérdőjel volt bennünk, hogy vajon hogyan fog zajlani ez a jegyes fotózás. De drága Évinek hála, már az első két mondat és kattintás után feloldódtunk. Sosem gondoltam, hogy lehet ennyire természetesnek és “ugyanolyannak” lenni a kamera túloldalán.
Megható érzés volt végigjárni az első randink helyszíneit. Csoda volt ez a nap! Nem is kérdés, hogy Évi fogja az esküvőnket is megörökíteni!

Eszti & Feri

És azóta az esküvőt is megörökítettük!:)

Az én ajánlatom


Én az esküvői ajánlataimba nem építettem be fix elemként a jegyes fotózást, viszont 50% kedvezménnyel kérhetitek, ha úgy döntötök, én fotózom a nagy napotokat! Ebben az esetben a basic, és extra csomagjaim közül tudtok választani. Kíváncsiak vagytok az esküvő fotózás árakra?