Mikro esküvő Bakonyvidéken


Eszti és Feri mikro esküvőjét elképesztően vártam, hiszen tudtam, hogy igazán különleges élmény lesz. Nem tévedtem. Igazi meghitt, családi eseményt szervezett ez a tündéri páros: tóparti szertartással, bográcsozással, sok beszélgetéssel és felejthetetlen bulival.


Egy "hátránya" van annak, ha a fotós igazán megszereti a megrendelőit: ő sem bírja ki sírás nélkül a ceremóniát... Nem mondom, hogy egyszerű volt visszatartani a könnyeimet (nem, nem volt teljesen sikeres a próbálkozásom), amikor Eszti és Feri felolvasták az egymásnak írt fogadalmaikat, sőt akkor sem, amikor a szülőknek, nagyszülőknek köszönték meg a sok szépet és jót, amit az évek folyamán tőlük kaptak.


Bevallom, imádtam ezt a napot, ezért még a kalandos, dimbes-dombos egysávos úton is végigmennék mégegyszer, amin keresztül kellett vágnom a helyszínre érkezéshez.

Lássuk hát a fotókat!

Rengeteg (még ennél is több) kedvenc képem van Eszti és Feri nagy napjáról, de igyekeztem válogatni.

Elképesztően hálás vagyok azért,


hogy megismerhettem ezt a fantasztikus párt, azért meg különösen, hogy bizalmat szavaztak nekem, így megörökíthettem ennek a csodás napnak sok-sok pillanatát.


Ha úgy gondolod, te is szívesen nézegetnél meghitt, elkapott pillanatokat az esküvői galériádban, nézd meg az ajánlataim!