ESKÜVŐI FOTÓZÁS

galéria


Sokszor felmerül a kérdés, hogy jól látjátok-e, hogy én inkább a pillanatokat próbálom elkapni, ugye? A válasz egy határozott igen! Igyekszem mindenhol ott lenni és dokumentálni az apró, jelentéktelennek tűnő momentumokat, amik valójában a sorozatok lelkét adják. Ehhez elengedhetetlen, hogy jó kapcsolat alakuljon ki közöttünk (hiszen, így tudjátok majd igazán elengedni magatokat), így rengeteg energiát fordítok arra, hogy tényleg megismerjelek titeket.


Az esküvői fotósotok szerepe nem csak a fényképek készítése lesz a nagy napotokon: sokszor ő fogja megigazítani a fátylatok, segít egy elcsúszott nyakkendővel vagy épp mond egy viccet, amikor eluralkodik rajtatok a izgalom. Én nagyon szeretem a párokat akikkel dolgozom, és mire végetér a nagy nap, úgy búcsúzom el tőlük, mint a barátaimtól.


LOVE STORIES

"A szerelem olyan, mint egy illat, egy áramlat, egy zivatar. Te vagy az én egem, a rám hulló esőcseppek, én pedig a föld, amely befogad."

Frida Kahlo

Idén már csak egy nagyobb hangvételű esküvőt tudok vállalni júliusban! Kisebb esküvőket pedig hétköznapi napokra tudtok még foglalni limitált számban!:)