Eszti és Feri jegyesfotózása igazi élmény volt!


Istenem, tisztán emlékszem a napra, amikor ezt a két tündért fotóztam 2023 tavaszán. Úgy izgultak, hogy majd belehaltak. 5 perc után pedig már úgy nevettek, mintha soha nem aggódtak volna. És annyira, de annyira jól sikerült ez a fotózás! Teljesen lelkesít a gondolata is. Alig várom, hogy az idei csodálatos párjaimmal is ilyen emlékeket szerezhessek. És persze azt is, hogy Esztit és Ferit megint fotózhassam!


Tudtátok, hogy ha én fotózom az esküvőtöket, 50% kedvezményt kaptok a jegyesfotózásotokból?:) Ebben az esetben a basic, illetve extra csomagjaim közül tudtok választani.

Eszti és Feri is ezt a lehetőséget vette igénybe ehhez a csoda sorozathoz.

Eszti és Feri kedves szavai


"Nem tudunk elégszer hálát adni Évinek! Őszintén megmondom, hogy elég nagy kérdőjel volt bennünk, hogy vajon hogyan fog zajlani ez a jegyes fotózás. De drága Évinek hála, már az első két mondat és kattintás után feloldódtunk. Sosem gondoltam, hogy lehet ennyire természetesnek és “ugyanolyannak” lenni a kamera túloldalán.

Megható érzés volt végigjárni az első randink helyszíneit. Csoda volt ez a nap! Az meg, hogy nem volt víz a tó medrünkben… már csak hab volt a tortán!

Nem is kérdés, hogy Évi fogja az esküvőnket is megörökíteni! Már nagyon várjuk!

Ha Ti is pont fotós keresésben vagytok, akkor csakis Évit ajánljuk!!! Már az első levélváltásnál biztos voltam abban, hogy Ő a mi emberünk!

Évi természetes, lelkiismeretes, humoros, profi, kedves és nem átlagos!"