páros, PORTRÉ és esküvő fotózás

A fényképezőgép mögött...


Sziasztok, Évi vagyok!


Kiver a víz, ha valaki azt kéri, nézz a kamerába és mosolyogj? Engem nem is kicsit... ilyenkor semmi őszinte nincs a végeredményben, szörnyen nézek ki a képeken. Ezért áll közel a szívemhez a dokumentarista jellegű irányzat. Beállított pózok helyett inkább apró instrukciókat kaptok, hogy folyton mozgásban legyetek, így igazán el tudtok lazulni, és valódi, őszinte pillanatokat örökíthetünk meg a portré és páros fotózásokon, és persze a meghitt hangulatú, családias esküvőtökön!

 


Ezeken a helyszíneken 20% kedvezménnyel fotózom az esküvőtöket!


A 2024-es és a 2025-ös szezonra hét esküvői helyszínre tudtok kedvezményes esküvői fotózást foglalni! Bizony, szerintem szuper lehetőség! Miért találtam ki ezt? Szeretném megtölteni a portfólióm csodás fényképekkel, hogy még több olyan párral találkozhassak, akikkel egy húron pendülünk. Ezen felül persze odáig meg vissza vagyok ezekért a helyszínekért, így egy ideje már felkerültek a bakancslistámra.


Kedves szavak

Lili

Csodás napot töltöttünk együtt Évivel és nagyon hálás vagyok a végeredményért! Imádom a sorozat minden képkockáját, biztosan nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Évi kamerája elé álltam.♥️

Kövess az Instagramon!
@evaarvaiphoto