7 esküvői helyszín, 20% kedvezmény


2024 folyamán 7 esküvői helyszínre tudtok kedvezményes esküvői fotózást foglalni! Bizony, szerintem szuper lehetőség!❤︎ Én lennék a legboldogabb, ha az összes bakancslistás pontomra eljutnék egy-egy csodálatos esküvőre.


Pár fontos infó:

Egy helyszínre csak egy 20%-os esküvőt vállalok, így folyamatosan frissíteni fogom az elérhető opciókat.

A kedvezményt csak akkor tudjátok igénybe venni, ha 2024 során foglaltok (akár a 2025-ös szezonra is) és minimum 8 órás rendelkezésre állást kértek.

Az árengedmény a 2024-es árakból vonódik le, ezekről az ajánlatkérés során tudtok majd tájékozódni.:)

És hogy miért találtam ezt ki?


A válasz egyszerű: szeretném megtölteni a portfólióm csodás fényképekkel, hogy még több olyan párral találkozhassak, akikkel egy húron pendülünk. Ezen felül persze odáig meg vissza vagyok ezekért a helyszínekért, így egy ideje már felkerültek a bakancslistámra. 2023-ban inkább a családias, laza mikro esküvőkre koncentráltam (amiket továbbra is imááádok!), viszont idén ezek mellett az elegáns, letisztult (de mégis bájos) vonalat is megmozgatnám és nyitnék a nagyobb esküvők irányába.

Milyen lenne az ideális esküvő számomra?


Huh, rengeteg csodálatos stílus, ötlet kering, amiket csak imádni lehet, viszont most arra, ami a fejemben van "Vogue esküvőként" hivatkozok haha. Imádom az új trendeket, a színes koszorúslány ruhákat, a hagyományos pezsgős poharakat, a finom, pasztelles csokrokat, a letisztult díszletet, és tortát, a kastélykerteket, a gyertyákat (sok sok gyertyát), és még tudnám sorolni tovább és tovább. Gyűjtöttem pár inspirációs képet, amin keresztül egyszerűbben át tudom adni a gondolataimat.

Ha szeretnétek még több inspirációs fotót látni, akkor ezen a Pinterest táblán még sokat találtok.❤︎

Ha álmaid helyszíne a listán van, és úgy érzed, pont én lennék számotokra az ideális fotós, foglald le az időpontod még ma!


Ajánlatkérésnél kérlek írj egy kicsit magatokról, az elképzeléseitekről, és persze ne hagyd ki a konkrét tervezett infókat sem (létszám, időpont, rendelkezésre állási óraszám).❤︎