A menetrend


Ha te is azok közé tartozol, akik mindig mindent csekkolnak az eddig ismeretlen programok előtt, ez tetszeni fog. :) Leírom neked lépésről lépésre, hogy hogyan zajlik egy fotózásom, így pontosan látod majd, mire vállalkozol!

1. lépés


Végigpörgettétek az általam készített fényképeket a felületeimen, és úgy határoztatok, ti is hasonlókra vágytok. Mi a teendő? Nagyon egyszerű! A felső sávból kiválasztjátok a foglalás menüpontot, kitöltitek az adatlapot és elkülditek nekem.:)

Én nagyon lelkes vagyok a munkámmal kapcsolatban, így minden megkeresés tiszta öröm számomra, úgyhogy biztosan igyekszem majd gyorsan reagálni az üzenetetekre!

Ebben a fázisban kiválasztjuk a megfelelő időpontot, nagyvonalakban megbeszéljük az elképzeléseket (ne aggódjatok, ha nektek nincs tervetek, nekem lesz!), kicsit ismerkedünk, végül aláírjuk a szerződést.

2.lépés


A szerződés egyik pontja a foglaló kifizetése. Miután ez megtörtént, tovább görgetjük a folyamatot és részletekbe menően megbeszéljük, hogy pontosan mi legyen a koncepció, mikor és hol találkozunk, milyen legyen a ruhátok/frizurátok/sminketek/körmötök (utóbbi három a férfiakat valamiért nem izgatja annyira). Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy megkapjátok az előre összekészített pakkomat, amiben kitérek minden előbb említett komponensre. Ezután, ha szükséges, levelezünk még a témában, ha nem vagytok biztosak magatokban, segítek kiválasztani a ruhákat/kiegészítőket is, hogy biztosan elérjük a megfelelő hangulatot.

Összességében mindent lefixálunk, már csak a fotózás marad hátra.:)

3.lépés


Eljött a fotózás napja! Juheeee!

Én biztosan elég izgatott leszek, mert nagy valószínűséggel most találkozunk először, ráadásul szeretnék nektek szuper élményt és csodás képeket adni! Valószínűleg ti is izgulni fogtok (ez persze nem törvényszerű), de gyorsan feloldódtok majd, ez egészen biztos.:)

Találkozunk a megbeszéltek szerint, egy kicsit beszélgetünk ismerkedés gyanánt majd bele is vágunk a fotózásba!

Először pár bemelegítő feladattal kezdünk, amitől ellazultok, és amik alatt én is megfelelően be tudok állítani mindent, plusz közben kipuhatolózhatom, hogy milyen típusú pár vagytok.

Ennek tudatában adok nektek olyan feladatokat, amik igazán őszinte pillanatok eredményeznek.

Az egyik percben kacagtok, a másikban már romantikusan néztek egymás szemébe. Bizony, tényleg ilyen dolgok történnek!

Lezárásként meg szoktam kérdezni, hogy van-e olyan póz, amit valahol láttatok és mindenképpen szeretnétek megörökíteni. Ha igen, akkor ne tartsátok magatokban, csináljuk meg! :)

4.lépés

A fotózás utáni napokban mindig küldök egy kis ízelítőt a sorozatotokból, hogy lássátok, milyen szuperek voltatok. Maximum 3 héten belül online galéria formájában megkapjátok tőlem a kidolgozott képeket social felületekre méretezve és külön nyomtatáshoz optimalizált beállításokkal is. (Az összes igazán jól sikerült fotót átadom nektek, csak a minimum érték van meghatározva a csomagajánlatokban. :))

Körülbelül így zajlik velem egy páros fotózás. Jó hangulatban, a végén csodás képeket átadva! Remélem veled is miharabb találkozom!