A jegyesfotózás


egy csodálatos módja annak megörökítsétek ezt az izgalmas időszakot az életetekben. Ez az esemény nem csak arról szól, hogy szuper képek szülessenek, hanem arra is lehetőséget biztosít, hogy jobban megismerjétek és megtaláljátok a közös hangot a fotóssal, ami a későbbiekben, az esküvőn is megkönnyíti a dolgokat. A jegyesfotózás lehetőséget ad arra, hogy megszokjátok a kamera jelenlétét, és kényelmesebben érezzétek magatokat a saját bőrötökben a fényképezés során. Ezáltal a nagy napon természetesebben tudtok majd viselkedni a fotós előtt, és a képeken is az igazi énetek tükröződik majd.És nem utolsósorban, ez az alkalom felejthetetlen, személyes emlékeket hagy hátra, amelyeket később nagy örömmel nézegethettek, újra és újra átélve ezt a varázslatos időszakot.:)


Sára és Boti is ilyen ambíciókkal érkeztek hozzám egy igazán fantasztikus hangulatú, piknikes jegyesfotózásra Budapesten. Én határozottan imádtam az egész együtt töltött időt, a végeredményért pedig odáig vagyok!

Tudtátok, hogy ha én fotózom az esküvőtöket, 50% kedvezményt kaptok a jegyesfotózásotokból?:) Ebben az esetben a basic, illetve extra csomagjaim közül tudtok választani.


Kedves szavak


"Általában zavarban vagyunk a kamerák előtt, de Évi közvetlenségének hála az első 10 perc után sikerült feloldódnunk. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás a végeredmény pedig felülmúlta a várakozásainkat. Gyönyörű képek születtek, örök emlék nekünk. Évi végig nagyon felkészült és profi volt, mind az előkészületeket, mind a fotózást, mind pedig az utómunkát illetően. Csak ajánlani tudjuk!"


Sára és Boti