Városi jegyesfotózás Budapesten


Laura és Dani szerették volna megörökíteni az életük egyik fantasztikus és fontos szakaszát: az eljegyzésük utáni boldogságukat. Nagy örömömre engem választottak fotósuknak!

Ehhez a csoda jegyesfotózáshoz egy városi sétát álmodtunk meg Budapesten a karácsonyi vásárt is útba ejtve és azt kell mondjam, irtó menő lett a végeredmény.♥️


Mi a titka ezeknek a fesztelen, őszinte pillanatoknak?


Az, hogy a fotózás alatt végig egymásra koncentráltok. Beszélgettek, nevettek, megfogjátok egymás kezét… csupa ismerős dolog, amitől egy perc alatt ellazultok.

Ne aggódjatok azon, hogy nem tudjátok, mit kell majd csinálni. Én éppen ezért vagyok ott (azon felül, hogy a fotózok persze haha). Sok-sok feladattal készülök nektek, amiknek általában a fele meg sem valósul, mert egy csomó spontán ötlet születik időközben.


Szóval semmiképp ne tartson titeket vissza a fotózástól a bizonytalanság, higgyétek el, alig találkozom olyannal, aki nem izgul egy kicsit (vagy éppen nagyon) az ismeretlen helyzettől. Ezek a képek elképesztő értékkel bírnak, megéri értük kilépni egy picit a komfortzónánkból. Csak bízzátok rám magatok!♥️